Ako Nainštalovať Aktualizácie Pre Váš Počítač

Obsah:

Ako Nainštalovať Aktualizácie Pre Váš Počítač
Ako Nainštalovať Aktualizácie Pre Váš Počítač

Video: Ako Nainštalovať Aktualizácie Pre Váš Počítač

Video: Ako Nainštalovať Aktualizácie Pre Váš Počítač
Video: Ako nainštalovať Wordpress na lokálny počítač (WampServer) 2024, Smieť
Anonim

Microsoft Update je online aplikácia na inštaláciu bezpečnostných aktualizácií systému, ovládačov, opráv a ďalších pomocných programov, ktoré uľahčujú bezproblémový chod počítača. Aktualizácie je možné zvoliť aj manuálnym sťahovaním pomocou internetového prehliadača alebo povolením automatickej inštalácie.

Ako nainštalovať aktualizácie pre váš počítač
Ako nainštalovať aktualizácie pre váš počítač

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - Originálna verzia systému Microsoft Windows.

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite do ponuky „Štart“a potom spustite program „Internet Explorer“. Ak je to možné, kliknite na ploche na odkaz „Internet Explorer“. Do panela s adresou zadajte „https://update.microsoft.com/microsoftupdate“a pokračujte stlačením klávesu „Enter“.

Krok 2

Ak sa zobrazí výzva, nainštalujte ovládací systém ActiveX. Kliknite pravým tlačidlom myši na informačný panel pod panelom s adresou. V rozbaľovacej ponuke zvoľte možnosť „Install ActiveX“. V zobrazenom dialógovom okne kliknite na tlačidlo „Inštalovať“. Súhlasíte s bezpečnostným varovaním.

Krok 3

Kliknite na tlačidlo „Povoliť“v ponuke „Zmeniť nastavenia pre automatické aktualizácie“. V sekcii „Inštalovať nové aktualizácie“vyberte možnosť „Každý deň“. Toto umožní počítaču každý deň automaticky kontrolovať, aké aktualizácie sú pre váš systém k dispozícii.

Krok 4

Stlačte tlačidlo „Vyhľadať aktualizácie“, potom „Spustiť Microsoft Update“a potom napríklad vyberte „Express“, čím nainštalujete hlavné aktualizácie pre Windows a Microsoft Office. Systém začne úplnú kontrolu vášho počítača vrátane kontroly pravosti produktových kľúčov spoločnosti Microsoft.

Krok 5

Vyberte možnosť Inštalovať aktualizácie a začnite inštalovať kompletný zoznam dostupných aktualizácií. Ak vidíte nápis „pre počítač nie sú k dispozícii žiadne aktualizácie“, znamená to, že váš systém už bol aktualizovaný. Hneď ako sa zobrazí táto výzva, reštartujte počítač.

Krok 6

Ak používate systém Apple Mac, vyberte možnosť „Aktualizácia softvéru“v ľavom hornom rohu pracovnej plochy počítača. Systém skontroluje, či existujú nové verzie produktov a balíkov z doplnkov. Ak sa nejaký nájde, v okne sa zobrazí správa „Nájdený nový softvér“. Stlačte tlačidlo „Inštalovať“a po zobrazení tejto výzvy reštartujte počítač.

Odporúča: