Ako Zvýšiť Napätie Na Procesore

Obsah:

Ako Zvýšiť Napätie Na Procesore
Ako Zvýšiť Napätie Na Procesore

Video: Ako Zvýšiť Napätie Na Procesore

Video: Ako Zvýšiť Napätie Na Procesore
Video: Ako SPRÁVNE ZVÝŠIŤ VÝKON PC (Boost fps) 2024, Apríl
Anonim

Zvyšovanie výkonu osobného počítača je niečo, na čo aspoň každý používateľ už aspoň raz myslel. Jedným z hlavných krokov tohto postupu je pretaktovanie procesora. To sa dá dosiahnuť zvýšením napätia. Tento postup môže mať pre počítač samozrejme katastrofu, ale ak nedokáže splniť všetky vaše potreby, stojí za to ho vyskúšať, avšak s maximálnou opatrnosťou.

Ako zvýšiť napätie na procesore
Ako zvýšiť napätie na procesore

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - procesor.

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr vyberte procesor zo zásuvky FCPGA a vyberte z neho chladič a chladič. Ďalej nájdite na procesore všetky kontakty, ktoré potrebujete a ktoré pripojíte. Potom pripravte pracovisko, na ktorom sa budú tieto práce vykonávať, pretože sa musí postupovať s maximálnou opatrnosťou a osobitnou pozornosťou.

Krok 2

Teraz vezmite malý kúsok medeného drôtu a na jednom konci urobte slučku, ktorá sa bude ohýbať okolo potrebných kontaktov a bude mať tvar trojuholníka. Potom obtočte požadované kontakty a zafixujte ich plastom. Ďalej pomocou klieští alebo iného náradia, ktoré vykonáva funkcie tohto druhu, potiahnite drôt tak, aby držal a spoj vytvoril sám.

Krok 3

Teraz zostáva len skontrolovať kvalitu pripojenia a vložiť procesor späť do zásuvky FCPGA. Hlavná vec je pamätať na to, že drôt by sa nemal dotýkať žiadnych kontaktov, s výnimkou tých, ktoré sú už navzájom spojené. Ďalej je možné postup považovať za ukončený. Ako vidíte, je možné zvýšiť napätie na procesore, hlavnou vecou je dodržiavať určité kroky s pozornosťou a opatrnosťou a stanete sa vlastníkom výkonnejšieho procesora.

Krok 4

Nemyslite si však, že to výrazne zvýši výkon vášho počítača. Je lepšie dokúpiť ďalšie moduly a tým úplne zvýšiť výkon. Vždy myslite na následky, ktoré by mohli poškodiť váš počítač. Ak navyše nemáte potrebné znalosti, je lepšie obrátiť sa na špecializované centrum.

Odporúča: