Ako Odmietnuť Prístup K Počítaču

Obsah:

Ako Odmietnuť Prístup K Počítaču
Ako Odmietnuť Prístup K Počítaču

Video: Ako Odmietnuť Prístup K Počítaču

Video: Ako Odmietnuť Prístup K Počítaču
Video: Jak sdílet herní knihovnu s přáteli ? | Návod, jak na to | FullHD [CZ 2024, Smieť
Anonim

Aj keď viete, že nikto nechce poškodiť váš počítač, je lepšie použiť odmietnutie prístupu k nemu. Ak okrem vás začínajúci používatelia alebo deti používajú počítač, je možné, že náhodne odstránia požadovaný súbor alebo ovládač a začnú sa problémy. Môže byť tiež potrebné preinštalovať operačný systém. Preto nebude nadbytočné odmietnuť prístup k počítaču alebo obmedziť prístup k jeho jednotlivým zariadeniam a údajom v ňom uloženým.

Ako odmietnuť prístup k počítaču
Ako odmietnuť prístup k počítaču

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete úplne vylúčiť prístup k počítaču: prejdite do systému BIOS (stlačte Odstrániť niekoľko sekúnd po tom, čo sa na obrazovke zobrazia čísla a spustí sa kontrola pamäte), a v zobrazenej ponuke Nastavenie funkcií systému Bios vyberte možnosť Heslo používateľa a potom zadajte heslo.

Krok 2

V tejto ponuke je tiež nastavenie hesla správcu. Ak chcete, aby ostatní mohli používať váš počítač bez prístupu do nastavenia systému BIOS, vyberte toto heslo. Zadané heslo si určite zapíšte, pretože ak ho zabudnete, nebudete ho môcť zapnúť na adrese všetko.

Krok 3

S cieľom obmedziť používateľské práva pri práci na počítači používajte programy určené na obmedzenie prístupu k počítaču. Môžete tiež použiť pomôcky, ktoré chránia počítač pred votrelcami. Medzi tieto programy patria: Homesoft KEY 1.0 b.7, WinLock 1.75, NVD Monitor 3.0, Forpost 2.2D, Desktop-Lok 6.0.0, Limited Access 2.0, DeviceLock ME 1.0 Beta 2, AdjustCD 5.0 beta.

Odporúča: