Ako Nainštalovať Hru Pomocou Alkoholu

Obsah:

Ako Nainštalovať Hru Pomocou Alkoholu
Ako Nainštalovať Hru Pomocou Alkoholu

Video: Ako Nainštalovať Hru Pomocou Alkoholu

Video: Ako Nainštalovať Hru Pomocou Alkoholu
Video: Návod ako nainštalovať a stiahnuť hru GTA IV 100% 2024, Smieť
Anonim

Na inštaláciu hier sa často používajú obrázky diskov. Je to špeciálny formát súboru, ktorý nahrádza bežný disk. Obrazy diskov sa vytvárajú, ak počítač nemôže spustiť disk s hrou pomocou jednotky (napríklad keď je chybný alebo chýba).

Ako nainštalovať hru pomocou alkoholu
Ako nainštalovať hru pomocou alkoholu

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - Alkohol 120% program emulácie disku.

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si požadovaný obraz disku z Internetu alebo ho vytvorte z existujúceho disku a nainštalujte hru pomocou Alcohol 120%. Ak to chcete urobiť, musíte si stiahnuť a nainštalovať samotný program. Kliknite na odkaz na oficiálnu webovú stránku programu, vyberte možnosť Stiahnuť skúšobnú verziu, počkajte na dokončenie sťahovania.

Krok 2

Nainštalujte program do počítača. Ak chcete hru nainštalovať do počítača bez jednotky pomocou alkoholu, budete si musieť vytvoriť obraz disku. Potom musí byť vytvorený alebo stiahnutý obrázok odoslaný buď e-mailom, alebo nahraný do služby hostenia súborov alebo skopírovaný na jednotku flash.

Krok 3

Program Alkohol 120% spustíte pomocou skratky na ploche alebo z panela rýchleho spustenia. V ponuke „Základné operácie“prejdite na položku „Vytvoriť obrázky“, v okne, ktoré sa objavilo, vyberte jednotku, v ktorej sa nachádza disk s hrou, nastavte požadovanú rýchlosť čítania disku, stlačte tlačidlo štart. Po dokončení obrázku vyberte miesto, kam ho chcete uložiť. Skopírujte tento obrázok do počítača, kam chcete hru nainštalovať, pomocou programu Alkohol.

Krok 4

Spustite program Alkohol 120% na počítači, kde chcete hru nainštalovať z obrázka. Vytvorte virtuálnu jednotku, vyberte príkaz „Nastavenia“- „Virtuálny disk“a nastavte počet diskov. Kliknite na tlačidlo „OK“. Ďalej prejdite do ponuky „Základné operácie“a potom na príkaz „Vyhľadávanie obrázkov“. V okne, ktoré sa otvorí, hore kliknite na šípku a vyberte priečinok, kde sa nachádza obraz disku.

Krok 5

Potom kliknite na tlačidlo Pridať vybrané. Vráťte sa do hlavného okna programu, zobrazí sa v ňom pridaný obrázok. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a v kontextovej ponuke zvoľte možnosť „Pripojiť k zariadeniu“. Potom prejdite na „Tento počítač“, otvorte pripojený disk a spustite proces inštalácie hry.

Odporúča: