Ako Nastaviť Skylink Modem

Obsah:

Ako Nastaviť Skylink Modem
Ako Nastaviť Skylink Modem

Video: Ako Nastaviť Skylink Modem

Video: Ako Nastaviť Skylink Modem
Video: Видеообзор USB-модема SkyLink AIRPlus MCD-800 2024, Smieť
Anonim

Takmer každý človek má dnes jedinečnú príležitosť využiť bezdrôtový vysokorýchlostný internet. To vám umožňuje cestovať a súčasne podnikať online. Na začiatok je však potrebné vedieť, ako nastaviť modem Skylink na notebooku.

Ako nastaviť skylink modem
Ako nastaviť skylink modem

Nevyhnutné

Modem Skylink, notebook, inštalačný disk s programom

Inštrukcie

Krok 1

Rozbaľte pôvodné balenie nového modemu Skylink. Vo vnútri nájdete samotný modem, potrebné USB káble a dokumentáciu, plastovú kartu so sim kartou, ako aj malý inštalačný disk s programom „AnyDATA“. Oddeľte malú SIM kartu od plastovej. Opatrne otvorte zadný kryt modemu a vložte tam SIM kartu Skylink.

Krok 2

Zapnite prenosný počítač alebo osobný počítač. Vložte inštalačný disk „AnyDATA“. Zobrazí sa servisné okno s nápisom „USB Wiresess Modem“, kde sa môžete oboznámiť s používateľskou príručkou, obsahom disku a tiež nainštalovať softvér „Easy Wireless Net“do svojho notebooku. Všetky informácie sú poskytované v ruštine.

Krok 3

Spustite inštaláciu softvéru. Otvorí sa okno sprievodcu inštaláciou. Stačí kliknúť na tlačidlo „Ďalej“a program sa sám nainštaluje. Potom by sa na pracovnej ploche mala objaviť nová skratka „Easy Wireless Net“s obrázkom mobilného telefónu. Potom pripojte modem Skylink k zásuvke USB.

Krok 4

Kliknite na ikonu programu a zobrazí sa vám vtipné rozhranie v podobe virtuálneho mobilného telefónu. Potom kliknite na tlačidlo „@“(Internet), kým sa na obrazovke telefónu nezobrazí „Skylink“. Potom sa vytvorí bezdrôtové pripojenie k miestnej sieti. Choďte na internet a pracujte!

Odporúča: