Ako Extrahovať Mp3 Z APE

Obsah:

Ako Extrahovať Mp3 Z APE
Ako Extrahovať Mp3 Z APE

Video: Ako Extrahovať Mp3 Z APE

Video: Ako Extrahovať Mp3 Z APE
Video: Ako konvertovať video (z takmer akéhokoľvek formátu) do formátu mp4 2024, Smieť
Anonim

Formát MP3 zostáva najbežnejšou formou ukladania zvukových súborov. Preto problém s prevodom hudobných skladieb z formátov Losssless do MP3 nestráca na svojej aktuálnosti.

Ako extrahovať mp3 z APE
Ako extrahovať mp3 z APE

Nevyhnutné

  • - Foobar2000;
  • - rozdeľovač tága;
  • - Aimp;
  • - dbPoweramp.

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si a nainštalujte do svojho počítača špecializovanú aplikáciu Foobar2000, ktorá vám umožní vyriešiť problém s prevodom vybranej hudby z formátu APE Lossless na MP3. Spustite aplikáciu a v nastaveniach programu zadajte priečinok na uloženie upravených zvukových súborov. Potom už len potiahnite track rip (.cue) do okna aplikácie. Súčasne stlačte funkčné klávesy Ctrl a A, potom Ctrl a K. Akciu potvrďte kliknutím na tlačidlo OK a počkajte, kým sa dokončí proces zmeny formátu.

Krok 2

Ak bol rip natočený v abecednom poradí, t.j. obrázok (image +.cue), musíte použiť špeciálny program Cue-splitter, ktorý vám umožní rozrezať existujúci obraz na stopy. Za týmto účelom spustite aplikáciu a v hlavnom okne programu zadajte úplnú cestu k súboru.cue. Vyberte príkaz „Vystrihnúť“a v otvorenom dialógovom okne zadajte cestu k požadovanému priečinku na uloženie vyrezaných stôp. Tento proces môže chvíľu trvať.

Krok 3

Stiahnite si a nainštalujte do svojho počítača aplikáciu Aimp, ktorá vám tiež umožňuje prevádzať vybrané hudobné súbory z formátu APE do MP3. Spustite program a v hlavnom okne aplikácie vyberte požadované zvukové súbory. Kliknutím na pravé tlačidlo myši vyvolajte kontextovú ponuku vybratých súborov a vyberte položku AIMP. Použite príkaz „Convert to AIMP“a z rozbaľovacieho zoznamu v dolnej časti okna vyberte možnosť MP3. Nezabudnite uviesť CBR v rozbaľovacom adresári riadku „Mode“a kliknite na tlačidlo „Štart“.

Krok 4

Použite dbPoweramp, iný program určený na zmenu formátu zvukových súborov. Vyberte všetky stopy, ktoré chcete formátovať, a kliknutím pravým tlačidlom myši vyvolajte kontextové menu. Zadajte príkaz Previesť na, vyberte položku mp3 (Chromený) v rozbaľovacom zozname riadku Prevod na v dialógovom okne aplikácie, ktoré sa otvorí. V časti Umiestnenie výstupu zadajte požadovaný priečinok na uloženie upravených súborov a výber potvrďte kliknutím na tlačidlo Konvertovať. Skontrolujte proces konverzie v samostatnom okne.

Odporúča: