Ako Nainštalovať Windows V Ruštine

Obsah:

Ako Nainštalovať Windows V Ruštine
Ako Nainštalovať Windows V Ruštine

Video: Ako Nainštalovať Windows V Ruštine

Video: Ako Nainštalovať Windows V Ruštine
Video: Ako nainštalovať Windows XP 2024, Smieť
Anonim

Výber a inštalácia operačného systému je veľmi dôležitý proces. Na zabezpečenie pohodlného používania osobného počítača je potrebné zodpovedne pristupovať k postupu inštalácie OS.

Ako nainštalovať Windows v ruštine
Ako nainštalovať Windows v ruštine

Nevyhnutné

Inštalačný disk systému Windows

Inštrukcie

Krok 1

Začnite prípravou inštalačného disku. Stiahnite si obrázok obsahujúci súbory pre požadovaný operačný systém. Zadajte dve vlastnosti úplného obrázka: prítomnosť ruskej jazykovej verzie OS a bitovosť systému

Krok 2

Určenie typu systému Windows je dosť ľahké. Ak má váš počítač viac ako tri GB RAM, nezabudnite používať Windows x64. V opačnom prípade budú fungovať oba typy systémov.

Krok 3

Stiahnuté obrazové súbory zapíšte na diskovú jednotku. Tento proces je možné vykonať pomocou bezplatného programu na napaľovanie súborov ISO. Zachováva vlastnosti multibootovania, čo je mimoriadne dôležité pri inštalácii operačného systému.

Krok 4

Reštartujte počítač. Preskúmajte obsah úvodného okna a vyhľadajte názov kľúča, ktorý otvorí ponuku Rýchle spustenie. Kliknite na toto tlačidlo. Po otvorení určenej ponuky zvýraznite kurzorom položku Internal DVD-Rom. Stlačte kláves Enter.

Krok 5

Chvíľu počkajte, kým sa dokončí príprava súborov potrebných na spustenie inštalačného programu OS. Pre Windows Vista a Seven vyberte jazyk z prvého dialógového okna. Pamätajte, že táto položka sa nevzťahuje na samotný systém, ale na jeho inštalačné menu.

Krok 6

Nerozhodnite sa, ak si omylom zvolíte angličtinu. V nasledujúcom okne budete vyzvaní k výberu verzie systému, jeho bitovej hĺbky a jazykových vlastností. Je potrebné poznamenať, že táto vlastnosť je vlastná iba takzvaným multipackom. Jedná sa o obrazy diskov, ktoré obsahujú veľké množstvo verzií OS.

Krok 7

V ďalšom okne vyberte miestny disk, ktorým chcete systém nainštalovať. Počkajte na dokončenie prvej fázy inštalácie systému Windows. Po reštartovaní počítača zadajte licenčný kľúč. Začiarknite políčko vedľa možnosti „Aktivovať pri prvom pripojení k internetu“.

Krok 8

Vyberte primárne rozloženie klávesnice a zmeňte rozšírené nastavenia systému. Počkajte na reštart iného počítača.

Odporúča: