Ako Aktivovať Windows Po Aktualizácii

Obsah:

Ako Aktivovať Windows Po Aktualizácii
Ako Aktivovať Windows Po Aktualizácii

Video: Ako Aktivovať Windows Po Aktualizácii

Video: Ako Aktivovať Windows Po Aktualizácii
Video: Активация Windows 10 навсегда бесплатно за 2 минуты 2024, Smieť
Anonim

Aktivácia ľubovoľnej verzie systému Windows zabezpečí, že používate legitímnu kópiu tohto systému. Umožňuje tiež sťahovať dôležité aktualizácie a ovládače zo servera Microsoft. Verziu systému môžete aktivovať pomocou Internetu alebo telefónu.

Ako aktivovať Windows po aktualizácii
Ako aktivovať Windows po aktualizácii

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - Prístup na internet.
  • - telefón.

Inštrukcie

Krok 1

Aktivujte pomocou pripojenia na internet. Sprievodcu aktiváciou spustíte kliknutím na tlačidlo Oznámenie o aktivácii systému Windows na paneli oznámení. Ak sa toto upozornenie nezobrazuje, kliknite na tlačidlo „Štart“, potom na položky „Všetky programy“a „Príslušenstvo“.

Krok 2

Vyberte možnosť „Systémové nástroje“a kliknutím na tlačidlo „Aktivácia systému Windows“spustíte sprievodcu aktiváciou. Kliknite na „Áno, aktivovať systém cez internet“. Stlačte tlačidlo Prečítajte si upozornenie o ochrane osobných údajov pri aktivácii systému Windows. Preštudujte si tento odkaz a kliknite a kliknite na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 3

Súhlasíte s položkou „Áno, chcem sa zaregistrovať a aktivovať systém“, ak sa chcete zaregistrovať a súčasne aktivovať Windows. Ak chcete systém iba aktivovať, kliknite na odkaz „Iba aktivovať systém“. Kliknite na odkaz „Prečítajte si informácie o nezverejnení registrácie v systéme Windows“.

Krok 4

Po prečítaní vyhlásenia o ochrane súkromia sa vráťte na odkaz „späť“, aby ste sa vrátili na predchádzajúcu obrazovku, ak chcete určiť ďalšie podmienky pre inštaláciu. Ak vám všetko vyhovuje, kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Zadajte svoje kontaktné údaje do registračného formulára. Po zobrazení výzvy zadajte aktivačný kľúč pre váš systém a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Vytvorí sa spojenie a systém sa začne aktivovať. Po dokončení aktivácie kliknite na tlačidlo „OK“a zobrazí sa nasledujúca správa: „Úspešne ste aktivovali svoju kópiu systému Windows.“

Krok 5

To isté môžete urobiť aj pomocou telefónu. Postupujte podľa rovnakých krokov ako pri aktivácii cez internet. Ponuku „Aktivovať systém Windows pomocou telefónu“používajte až po prečítaní vyhlásenia o ochrane osobných údajov. Kliknite na „Ďalej“a „OK“. Hneď ako proces skončí, okamžite sa zobrazí upozornenie na koniec aktivácie vašej kópie systému.

Odporúča: