Ako Spustiť Kompas

Obsah:

Ako Spustiť Kompas
Ako Spustiť Kompas

Video: Ako Spustiť Kompas

Video: Ako Spustiť Kompas
Video: Самый лучший компас :) 2024, Smieť
Anonim

Každý, kto čelí potrebe vytvoriť kresbu, pozná program AutoCad a každý vie, aké ťažké je zvládnuť ho. Ruskí vývojári už dávno vytvorili analógový program „AutoCAD“- program „Compass“, ktorý umožňuje kresliť aj zložité výkresy a je s ním oveľa jednoduchšie pracovať.

Ako spustiť kompas
Ako spustiť kompas

Inštrukcie

Krok 1

Najnovšia verzia programu je „Compass-3D v. 12“. Na oficiálnych webových stránkach vývojárov môžete program otestovať online a tiež si môžete stiahnuť skúšobnú verziu. Za plne funkčný musíte, bohužiaľ, zaplatiť, pokiaľ samozrejme nie ste profesionálny hacker. Stiahnite si inštalačný súbor Compass. Program je možné použiť so všetkými hlavnými operačnými systémami: Windows XP, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64.

Krok 2

Nainštalujte program do počítača spustením súboru Setup.exe. Inštalačný program vás krok za krokom prevedie pokynmi, čo robiť. Vyberte typ inštalácie: Vlastná alebo Dokončená, podľa toho, ako dobre rozumiete softvéru. Kompletná inštalácia zavedie všetky komponenty systému na váš pevný disk. Selektívne - iba konfigurácia, ktorú zadáte pre programy. Počas procesu inštalácie program skopíruje všetky komponenty na váš pevný disk. V prípade potreby môžete inštaláciu kedykoľvek prerušiť. V prípade potreby nainštalujte aj knižnice aplikácií Compass: Makro a materiály a sortiment.

Krok 3

Po nainštalovaní programu do počítača ho spustite. V skutočnosti sa skladá z troch podprogramov - vlastne „Compass-3D“, „Compass-Graph“a „editor technickej dokumentácie“. Pri prvom spustení program najskôr otvorí úvodnú stránku a potom okno „Zobrazenie aplikácie“, v ktorom môžete nakonfigurovať program tak, aby vám vyhovoval. Na úvodnej stránke môžete získať prístup k pokynom k programu, prejsť na stránku fóra a tiež na webovú stránku technickej podpory. Ak chcete začať pracovať v programe, vyberte v hlavnom menu v sekcii „Súbor“- „Nové“(alebo jednoducho kliknutím na príslušnú ikonu) typ vytváraného dokumentu (3D model, rovinný výkres alebo špecifikácia) a otvorte nový dokument. Je potrebné poznamenať, že vývojári špeciálne vytvorili panel nástrojov podobný bežne používaným programom ako MS Word a MS Excel, takže rozhranie programu vám nebude robiť žiadne ťažkosti.

Odporúča: