Ako Nájsť Artefakty V Nástroji Stalker

Obsah:

Ako Nájsť Artefakty V Nástroji Stalker
Ako Nájsť Artefakty V Nástroji Stalker

Video: Ako Nájsť Artefakty V Nástroji Stalker

Video: Ako Nájsť Artefakty V Nástroji Stalker
Video: Сталкер "Тернистый путь". #6. Артефакты Пламя и Снежинка. Припять и Документы в Лаборатории Х-8. 2024, Apríl
Anonim

Počítačová hra S. T. A. L. K. E. R. je jednou z najpopulárnejších hier v Rusku a krajinách SNŠ. Vďačí za to nie len krásnej grafike a veľkolepým bitkám, ale skôr pochmúrnej a tajomnej atmosfére scenárov. Aby ste si túto hru mohli naplno vychutnať, musíte nielen bojovať, ale aj hľadať artefakty.

Artefakty v S. T. A. L. K. E. R
Artefakty v S. T. A. L. K. E. R

Inštrukcie

Krok 1

Ak je v počítači nainštalovaná hra Shadow of Chernobyl zo série Stalker, potom hľadanie artefaktov nie je nijak zvlášť náročné. Po spustení hry choďte k najbližšiemu obchodníkovi alebo inej postave, u ktorej si môžete kúpiť zbrane. Nakúpte zbrane a strelivo a potom choďte hľadať artefakty.

Krok 2

Ak chcete nájsť artefakty v Stalkeri, prejdite do zhlukov mutantov alebo anomálií. Ak je to potrebné, po odrazení mutantov skontrolujte zem okolo ich brlohu alebo anomálie. Žiariaci objekt v tráve bude požadovaným artefaktom.

Krok 3

Ak je zo série Stalker v počítači nainštalovaná hra Clear Sky alebo Call of Pripyat, potom sa hľadanie artefaktov stáva oveľa náročnejším a zaujímavejším. Po spustení hry otvorte inventár svojej postavy a v zozname vecí nájdite detektor artefaktov. Kurzorom ho presuňte do príslušného slotu v inventári. Na obrazovke sa v ruke vašej postavy objaví detektor artefaktov. Stlačením príslušného klávesu (štandardne „O“) ho získate kedykoľvek.

Krok 4

S detektorom v ruke smerujte k anomálii. Keď sa k tomu priblížite, váš detektor pípne a bude blikať. Čím častejšie je škrípanie a blikanie žiarovky, tým je artefakt bližšie. V závislosti od typu vášho detektora môže byť hľadanie artefaktu odlišné: detektor Bear indikuje svetelným ukazovateľom smer v smere artefaktu, detektor Veles presnú polohu artefaktu na obrazovke a indikátor Detektor Svarog vám umožní nájsť neobvyklé artefakty.

Krok 5

Ak pri blížiacej sa anomálii začujete časté pípanie a blikanie detektora, rozhliadnite sa okolo seba, znamená to, že artefakt je niekde v blízkosti. Ak chcete nájsť artefakt, priblížte sa k nemu pomocou detektora a objaví sa pred vašimi očami. Ak počujete iba zriedkavé vŕzganie, nasledujte ho do stredu anomálie.

Krok 6

Bez toho, aby ste sklopili detektor a hádzali skrutky pred seba (štandardne stlačte tlačidlo „6“- získate ho kliknutím ľavým tlačidlom myši - odhodíte ho) sa pohybujte v smere, kde detektor pípne častejšie. Keď sa priblížite, uvidíte artefakt. Vezmite si to a nechajte anomáliu.

Odporúča: