Ako Doplniť Zostatok V Skype

Obsah:

Ako Doplniť Zostatok V Skype
Ako Doplniť Zostatok V Skype

Video: Ako Doplniť Zostatok V Skype

Video: Ako Doplniť Zostatok V Skype
Video: Видео звонок Купцову по skype 2024, Apríl
Anonim

Skype je služba, ktorá predplatiteľom poskytuje komunikačné služby cez internet. Program vám umožňuje bezplatne komunikovať s ostatnými používateľmi Skype. Ak však chcete zavolať na pevnú linku alebo poslať správu na mobilný telefón, musíte si doplniť účet.

Ako doplniť zostatok v Skype
Ako doplniť zostatok v Skype

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchším, ale nie veľmi výnosným spôsobom je doplnenie hotovosti prostredníctvom platobného terminálu. Nájdite terminál, ktorý podporuje túto službu, vyberte v ňom príjemcu Skype a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Provízia za terminál je zvyčajne 2 - 4%.

Krok 2

Je oveľa pohodlnejšie doplniť si účet pomocou elektronických platobných systémov. Najbežnejšie sú Yandex. Money a WebMoney. Okrem toho existujú aj služby moneybookers.com, paybycash.com. Pri doplňovaní zostatku pomocou týchto služieb sa vám účtuje malá provízia za používanie systému (0,8 - 1%).

Krok 3

Financovanie vášho účtu pomocou Yandexu. Peniaze a WebMoney, musíte si vytvoriť peňaženku na oficiálnych stránkach týchto elektronických bánk (yandex.ru - karta „peniaze“, webmoney.com). Je to tiež úplne zadarmo, rýchle a intuitívne. Ďalej musíte doplniť svoj účet peňaženky. To je možné v banke, v platobnom termináli, prostredníctvom internetových služieb, ako aj zakúpením špeciálnych kariet. Nezabúdajte však, že za pripísanie peňazí na elektronický účet si väčšina bánk a služieb účtuje províziu vo výške 1-3%. Ak už máte elektronickú peňaženku, ktorá obsahuje peniaze, bude vám z platobného systému účtovaná iba provízia za doplnenie zostatku v Skype (vo WebMoney je to 0,8%). Ak chcete previesť peniaze na svoj účet Skype, vyberte Skype v zozname platobných služieb a zadajte požadovanú sumu. Peniaze prídu asi za 5 minút.

Krok 4

Služby Skype je možné platiť aj pomocou kariet Visa alebo Mastercard. Ak to chcete urobiť, v aplikácii Skype prejdite na kartu „účet“, kliknite na „doplniť“a vyberte spôsob platby „kreditná karta“. Ďalej budete požiadaní, aby ste poskytli číslo svojho účtu a sumu, ktorú chcete vložiť. Peniaze zvyčajne prídu do pol hodiny.

Krok 5

Ďalšou možnosťou je použitie platby pomocou SMS. To sa dá dosiahnuť prostredníctvom špecializovaných stránok, napríklad https://www.skypilka.ru/, https://skypecashin.ru, https://plati.ru. V takom prípade sa peniaze odpíšu z vášho účtu mobilného telefónu. Suma sa pripíše na účet Skype po odpočítaní provízie zo stránky. Všetky čísla sa zobrazia počas procesu platby. Ak ich považujete za nerentabilné, budete môcť operáciu zrušiť.

Odporúča: