Ako Získať Kľúč Pomocou Aktivačného Kódu Kaspersky

Obsah:

Ako Získať Kľúč Pomocou Aktivačného Kódu Kaspersky
Ako Získať Kľúč Pomocou Aktivačného Kódu Kaspersky

Video: Ako Získať Kľúč Pomocou Aktivačného Kódu Kaspersky

Video: Ako Získať Kľúč Pomocou Aktivačného Kódu Kaspersky
Video: Kaspersky Internet Security 2021: Активация на 420 дней ключом 2024, Smieť
Anonim

Kaspersky Anti-Virus je navrhnutý tak, aby chránil informácie uložené v počítači pred vírusmi, trójskymi koňmi a inými škodlivými programami. Aplikácia pomáha bojovať proti spamu, detekuje e-maily obsahujúce spyware alebo adware, skenuje súbory stiahnuté zo siete. Pre úspešné fungovanie musí byť program aktivovaný.

Kaspersky Anti-Virus ochráni váš počítač pred akýmikoľvek hrozbami
Kaspersky Anti-Virus ochráni váš počítač pred akýmikoľvek hrozbami

Nevyhnutné

  • - počítač s prístupom na internet,
  • - nainštalovaný program Kaspersky Anti-Virus,
  • - aktivačný kód.

Inštrukcie

Krok 1

Skontrolujte, či je v počítači správne nastavený systémový dátum. Ak to chcete urobiť, v pravom rohu „Hlavného panela“kliknite na „Hodiny“a v okne, ktoré sa otvorí, kliknite na odkaz „Zmeniť nastavenie dátumu a času“. Skontrolujte správnosť nastaveného dátumu (deň, mesiac a rok) a aktuálneho času. V opačnom prípade kliknite na tlačidlo „Zmeniť dátum a čas“a nastavte správne hodnoty. Potvrďte kliknutím na „OK“.

Krok 2

Otvorte aplikáciu Kaspersky Anti-Virus. Kliknite na tlačidlo „Zadať aktivačný kód“umiestnené v pravom dolnom rohu. Na obrazovke sa zobrazí okno „Licencovanie“, v ktorom sú dve tlačidlá - „Aktivovať program“a „Kúpiť aktivačný kód“. Kliknite na prvé tlačidlo.

Krok 3

Aplikácia automaticky otvorí okno „Aktivácia“. Do horného poľa zadajte 20-ciferný kód, ktorý sa poskytuje pri zakúpení licencie. Skontrolujte rozloženie klávesnice, kód musí byť zadaný písmenami latinskej abecedy. Teraz kliknite na odkaz „Aktivovať“uvedený nižšie.

Krok 4

Po prijatí aktivačného kódu sa aplikácia nezávisle pripojí k serveru Kaspersky Lab. Ak bol kód zadaný bez chýb, sprievodca aktiváciou stiahne licenčný kľúč do počítača. Na obrazovke sa zobrazí okno so správou „Aktivácia bola úspešne dokončená“. Kliknite na tlačidlo „Dokončiť“.

Krok 5

V okne „Licencovanie“sa zobrazia informácie o stave kľúča (aktívny), type licencie, dátume aktivácie a dátume expirácie. Bude tiež uvádzať počet zostávajúcich dní.

Odporúča: