Ako Minimalizovať Hru

Obsah:

Ako Minimalizovať Hru
Ako Minimalizovať Hru

Video: Ako Minimalizovať Hru

Video: Ako Minimalizovať Hru
Video: PŮJČIL JSEM SI NA AUDINU? | Euro Truck Simulator 2 ProMods u0026 RusMap #50 2024, Smieť
Anonim

Minimalizácia hry sa niekedy stáva problémom. A aby ste to zvládli, môžete použiť klávesové skratky na klávesnici. V tomto článku nájdete rôzne možnosti klávesových skratiek, ktoré si musíte jednoducho zapamätať alebo si ich zapísať na kúsok papiera a priložiť k počítaču.

Ako minimalizovať hru
Ako minimalizovať hru

Inštrukcie

Krok 1

Ak potrebujete hru rýchlo ukončiť, skúste použiť klávesovú skratku alt="Obrázok" a F4. Ak chcete hru minimalizovať do okna, stlačte kombináciu klávesov alt="Obrázok" a Tab.

Krok 2

Ďalším dobrým spôsobom, ako minimalizovať hru, je súčasné stlačenie klávesov Windows (je zobrazená klávesa s ikonou „okna“) + latinka D.

Ak chcete minimalizovať okno alebo všetky aktívne okná, vyskúšajte Windows + Shift + M. Táto metóda je pohodlná, pretože napríklad v kancelárii môžete rýchlo minimalizovať všetky okná. A aby ste maximalizovali všetky aktívne okná, stačí stlačiť kláves Windows + M.

Krok 3

Ďalším spôsobom, ako hru ukončiť, je generická kombinácia 3 klávesov: Ctrl_Alt_Delete. Na obrazovke sa objaví okno, v zozname vyberiete hru a kliknete na „Ukončiť úlohu“.

Krok 4

Stáva sa, že hra tvrdohlavo nechce minimalizovať, ak je v režime na celú obrazovku. V takom prípade musíte pred spustením hry prejsť do nastavení hry a zvoliť režim v okne, ak existuje. V hre s oknami môžete bezpečne používať klávesové skratky, o ktorých sme hovorili v tomto článku. Ak je hra zobrazená v okne a chcete ukončiť režim celej obrazovky, môžete vyskúšať klávesy F10 alebo F11.

Odporúča: