Ako Zmeniť Rozlíšenie V COP Cez Konzolu

Obsah:

Ako Zmeniť Rozlíšenie V COP Cez Konzolu
Ako Zmeniť Rozlíšenie V COP Cez Konzolu

Video: Ako Zmeniť Rozlíšenie V COP Cez Konzolu

Video: Ako Zmeniť Rozlíšenie V COP Cez Konzolu
Video: TEKINGA 3 TA SKIN OLAMIZ // PUBG YANGI SABITYA YANGI TEKIN SKIN OLISH 2024, Apríl
Anonim

Pokiaľ je v Counter-Strike nesprávne nastavené rozlíšenie obrazovky, objaví sa čierna obrazovka a hra sa stane nepoužiteľnou. V takom prípade musíte upraviť konfiguračný súbor alebo zadať príkazy cez konzolu.

Ako zmeniť rozlíšenie v COP cez konzolu
Ako zmeniť rozlíšenie v COP cez konzolu

Inštrukcie

Krok 1

Konzolu KS spustíte pomocou klávesu „E“na klávesnici alebo pomocou špeciálnej skratky. Hneď ako sa konzola spustí, môžete do jej poľa zadávať príkazy. Príkaz vid_config_x 800 nastavuje horizontálne rozlíšenie obrazovky, vid_config_y 600 nastavuje vertikálne rozlíšenie obrazovky. Zadajte tieto príkazy a stlačte kláves Enter na klávesnici. Reštartujte hru a skontrolujte výsledok. V tejto situácii môže pomôcť aj príkaz _vid_default_mode 0, ktorý nastaví predvolený režim videa. Príkazy zadávajte opatrne, pretože nesprávne použitie môže poškodiť operačný systém osobného počítača.

Krok 2

Problém môžete vyriešiť nesprávnym rozlíšením obrazovky tak, že k vlastnostiam skratky hry pridáte nasledujúci riadok: -w 800 -h 600 -32bpp -full -gl. Tento parameter nastaví rozlíšenie obrazovky na 600 pixelov na výšku a 800 na šírku. Rozlíšenie obrazovky môžete zmeniť aj v registri Windows otvorením cesty HKEY_CURRENT_USER / Software / Valve / Half-Life / Settings a úpravou nastavení ScreenHeight a ScreenWidth.. Zmeňte režim zobrazenia na desatinné miesto a potom nastavte požadované rozlíšenie obrazovky.

Krok 3

Všetky tieto metódy vám pomôžu obnoviť výkon hry, ak sa stratí kvôli nesprávnemu nastaveniu obrazovky. Na internete nájdete kompletný zoznam príkazov, ktoré sa vzťahujú na hranie v režime konzoly. Takmer všetky herné nastavenia je možné vykonať prostredníctvom konzoly. Ak zlyháte, to znamená, že príkazy nefungujú, musíte hru úplne preinštalovať, pretože by mohla mať rôzne chyby, ktoré vám teraz bránia hrať v plnom režime. Stiahnite si nové inštalačné súbory z Internetu. Nezabudnite ich skontrolovať antivírusovým softvérom.

Odporúča: