Ako Získať CD

Obsah:

Ako Získať CD
Ako Získať CD

Video: Ako Získať CD

Video: Ako Získať CD
Video: Ako obnoviť počítač skôr - Windows 7/8/10 2024, Smieť
Anonim

Často existujú situácie, keď sa disky CD nedajú prečítať. Môže to byť spôsobené poškriabaným povrchom. A všeobecne sa disky pri dlhodobom používaní jednoducho zhoršia. Ak sú potrebné informácie uložené na disku CD, musíte ich obnoviť.

Ako obnoviť CD
Ako obnoviť CD

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - programy (NSCopy, Non-Stop Copy, Recovery Toolbox pre CD Free, Super Copy).

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si obslužný program NSCopy na internete. Bude fungovať akákoľvek verzia. Nainštalujte program do počítača. Tento program je možné zapísať na USB flash disk alebo disk. Pri spustení programu vyplňte všetky polia podľa vašich požiadaviek. Vložte CD a kliknite na „Štart“. Informácie sa uložia do počítača.

Krok 2

Existuje ďalší spôsob, ako obnoviť informácie z CD, ktoré bolo predtým poškodené. Stiahnite a nainštalujte si program Non-Stop Copy. Vložte disk a spustite obslužný program. Ak niektoré z poškodených oblastí nie sú zachované, urobte nasledovné. Vezmite lyžičku z nehrdzavejúcej ocele. Vyberte disk a držte ho v rukách. Pomocou lyžice potierajte všetky škrabance, poškodené miesta. Keď sa povrch disku zahreje, vložte ho do jednotky. Skopírujte informácie znova pomocou programu Non-Stop Copy. Tento postup môžete opakovať niekoľkokrát, kým sa neobnovia a neskopírujú všetky informácie.

Krok 3

Stiahnite si Recovery Toolbox pre CD Free do svojho počítača, ktorý vám umožní obnoviť informácie z CD. Vložte disk do jednotky. Spustite nainštalovaný nástroj. Vyberte umiestnenie disku. Definujte priečinok, kde sa obnovia informácie. V okne programu musíte vyplniť všetky časti a súčasne stlačiť tlačidlo Ďalej. Keď sa proces začne, chvíľu počkajte.

Krok 4

Super Copy je vynikajúci program na obnovu informácií z poškodených diskov, kde je možné zaznamenávať aj filmy. Otvorte disk z ponuky Súbor. Potom kliknite na „Kopírovať“a začne proces obnovy. Teraz stačí počkať, kým program opraví poškodené CD. V okne programu môžete určiť cestu, kam sa majú informácie skopírovať. Poškodené oblasti budú nahradené nulami. Kvalita zvuku a obrazu nebude ovplyvnená.

Odporúča: