Ako Inštalovať Programy Do Telefónu

Obsah:

Ako Inštalovať Programy Do Telefónu
Ako Inštalovať Programy Do Telefónu

Video: Ako Inštalovať Programy Do Telefónu

Video: Ako Inštalovať Programy Do Telefónu
Video: Ako nainštalovať android auto do telefónu. 2024, Apríl
Anonim

Telefón už dávno nie je iba komunikačným prostriedkom, ale navyše univerzálnym prostriedkom zábavy. Pomocou programov a aplikácií môžete sledovať filmy, počúvať hudbu a rádio a vykonávať rôzne akcie. Na inštaláciu aplikácií do telefónu môžete použiť jednu z jednoduchých metód.

Ako inštalovať programy do telefónu
Ako inštalovať programy do telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr si stiahnite aplikácie pomocou prehľadávača zabudovaného vo vašom telefóne. Prejdite na jednu zo stránok venovaných výrobcovi vášho mobilného telefónu a vyberte aplikáciu, ktorú potrebujete. Uistite sa, že sa hodí k vášmu modelu, a potom stiahnite.

Krok 2

Ak chcete ušetriť peniaze za prehľadávanie webu pri hľadaní stránky s aplikáciami, môžete ich nájsť aj pomocou počítača. Potom už len zostáva zadať adresu súboru do panela s adresou prehľadávača v telefóne a stiahnuť si ho.

Krok 3

Synchronizujte svoj telefón s počítačom. Potrebujete na to dátový kábel a CD s ovládačmi, ktoré nájdete v balení. Ak kábel nebol súčasťou dodávky, kúpte si ho v obchode s mobilnými telefónmi. Pri výbere kábla USB sa uistite, že zodpovedá vášmu telefónu. Nie je potrebné mať disk so softvérom, pretože všetky potrebné programy si môžete stiahnuť zo siete.

Krok 4

Prezrite si technickú dokumentáciu k vášmu telefónu a vyhľadajte adresu oficiálnej webovej stránky výrobcu. Na ňom si môžete stiahnuť oba ovládače a potrebný softvér. Pamätajte, že ak môže byť softvér vhodný pre celý modelový rad, musia byť ovládače presne z vášho modelu telefónu. Nainštalujte ich a potom pripojte telefón k počítaču. Je potrebné vykonať akcie v tomto poradí, inak nemusí počítač telefón rozpoznať.

Krok 5

Nainštalujte emulátor pre aplikácie Java. Pomocou neho môžete testovať tie programy, ktoré sú určené pre váš mobil.

Krok 6

Stiahnite si aplikácie zo stránok nájdených v druhom kroku a potom ich otestujte pomocou emulátora Java. Spustite synchronizačný softvér a skopírujte stiahnuté aplikácie do pamäte telefónu.

Odporúča: